Alătură-te grupului de inițiativă din Durlești

Te interesează cum funcționează primăria și consiliul local din Durlești? Vrei să afli cum poți cere de la autorități să soluționeze probleme precum lipsa spațiilor verzi amenajate și insuficiența transportului public? Completează formularul și alătură-te grupului de inițiativă din localitate. 

Pe parcursul ultimilor ani, echipa Primăria Mea, alături de locuitori ai or. Durlești, a identificat și cercetat problemele suburbiei. Două dintre problemele cel mai des menționate sunt lipsa spațiilor verzi amenajate și insuficiența transportului public. După mai multe acțiuni și discuții cu autoritățile locale, au fost făcuți pași spre soluționarea acestora.

Consiliul a alocat bani pentru amenajarea scuarului La Cișmele și altor zone verzi din localitate. Au fost introduse rute noi de troleibuz, lansate rute locale, suplinit numărul de unități de transport. Acțiunile însă nu sunt suficiente și locuitorii continuă să fie afectați. 

Ne propunem să extindem grupul de inițiativă care va continua să ceară soluții. Membrii grupului vor învăța cum funcționează primăria și consiliul din Durlești, vor interacționa cu autoritățile, vor organiza discuții publice, evenimente comunitare și vor îndemna alți locuitori să se alăture eforturilor de soluționare a problemelor.

Pentru a face parte din grup, completează formularul până pe 7 aprilie 2023. Poate aplica oricine este interesat/ă să contribuie la o localitate mai bună, indiferent dacă a avut sau nu experiență anterioară de interacțiune cu primăria sau consiliul. Un oraș bun este un efort comun!