Chestionar: Cum trebuie amenajat scuarul „La Cișmele?”

Grupul de inițiativă pentru spații publice vrea să convingă primăria Durlești să amenajeze scuarul „La Cișmele”, așa cum își doresc oamenii. Acest spațiu a fost selectat în urma votului online, la care au participat peste 800 de locuitori. Spune ce îi lipsește scuarului, răspunde la întrebările din chestionar până pe 31 martie.

Toate opiniile vor fi atent analizate de o echipă formată dintr-un arhitect și o urbanistă. Aceștia vor pregăti un concept de amenajare, care la fel va fi consultat cu cetățenii. Varianta finală va fi prezentată primăriei și consilierilor locali. Grupul de inițiativa va cere autorităților să colaboreze pentru a amenaja împreună spațiul.

Dacă vrei să te alături grupului de inițiativă pentru a cere împreună de la primărie amenajarea scuarului „La Cișmele”, scrie-ne un mesaj pe pagina de Facebook, la adresa de e-mail durlesti.primariamea@gmail.com sau contactează-ne la nr. de telefon 060212112.


Activitatea are loc în cadrul proiectului „Un oraș bun – un efort comun: organizare comunitară pentru dezvoltare locală”, implementat de AO „Primăria MEA” cu sprijinul financiar al Departamentului Buna Guvernare al Fundației Soros-Moldova. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat poziţia Fundaţiei.