Ședință de îndată pentru rectificarea bugetului


Ședința CL Durlesti

Aleşii locali au alocat suma de 40 mii lei Centrului de Sănătate Durlești pentru procurarea  echipamentului de protecție și soluții biocide.

La 17 martie 2020, a  fost convocată și desfășurată ședința de îndată a Consiliului Local Durlești. Aleșii locali au examinat un singur subiect – alocarea sumei de 40 mii lei către Centrul de sănătate Durlești pentru procurarea echipamentului de protecție și soluții biocide în contextul pandemiei.

Pe site-ul primăriei Durleşti nu a fost plasată nicio informație în acest sens. Din acest motiv, echipa noastră nu a fost prezentă la ședință și nu a putut asigura transmisiunea video a acesteia. Dispoziția de convocare și decizia aprobată în cadrul ședinței au fost plasate ulterior pe portalul actelocale.gov.md

Îndemnăm repetat autoritățiile locale Durlești să asigure transparenţa şedinţelor şi să întreprindă măsurile necesare pentru a facilita participarea cetăţenilor, a asociaţiilor şi a tuturor părţi interesate la procesul decizional prin:

– informarea adecvată şi în timp util asupra subiectelor dezbătute de consiliul local;

– promovarea unei politici de comunicare şi dialog cu cetăţenii;

– publicare informației despre şedinţele Consiliului local pe diverse suporturi informaţionale.

Ultimele Noutăți

Ședința Consiliului Local: Primăria face a treia încercare din ultimele nouă luni să aprobe bugetul localității pentru 2023

Ședința Consiliului Local: o nouă încercare de a aproba bugetul și taxe locale noi

Ședința Consiliului local: 29 de subiecte funciare, dar fără buget pentru anul 2023

Consultări publice: complex locativ multietajat în zona Șoselei Balcani – str. Alba Iulia