Ședință de îndată pentru rectificarea bugetului


Ședința CL Durlesti

Aleşii locali au alocat suma de 40 mii lei Centrului de Sănătate Durlești pentru procurarea  echipamentului de protecție și soluții biocide.

La 17 martie 2020, a  fost convocată și desfășurată ședința de îndată a Consiliului Local Durlești. Aleșii locali au examinat un singur subiect – alocarea sumei de 40 mii lei către Centrul de sănătate Durlești pentru procurarea echipamentului de protecție și soluții biocide în contextul pandemiei.

Pe site-ul primăriei Durleşti nu a fost plasată nicio informație în acest sens. Din acest motiv, echipa noastră nu a fost prezentă la ședință și nu a putut asigura transmisiunea video a acesteia. Dispoziția de convocare și decizia aprobată în cadrul ședinței au fost plasate ulterior pe portalul actelocale.gov.md

Îndemnăm repetat autoritățiile locale Durlești să asigure transparenţa şedinţelor şi să întreprindă măsurile necesare pentru a facilita participarea cetăţenilor, a asociaţiilor şi a tuturor părţi interesate la procesul decizional prin:

– informarea adecvată şi în timp util asupra subiectelor dezbătute de consiliul local;

– promovarea unei politici de comunicare şi dialog cu cetăţenii;

– publicare informației despre şedinţele Consiliului local pe diverse suporturi informaţionale.

Ultimele Noutăți

Ședința Consiliului Local: bugetul pentru 2024 și blocurile de pe str. Tudor Vladimirescu

Primăria Durlești începe al doilea an consecutiv cu un buget provizoriu și ratează 34 de milioane de lei. Cum s-a ajuns aici?

Candidații care luptă în turul II pentru funcția de primar în Durlești

Turul II în Durlești: dezbateri cu un singur candidat